Joo ei tosiaankaan ole.

Angstivaroitus. Koko viikko on ollu ihan perseestä. Oon ollu melkei joka päivä hermoromahduksen partaalla ja on vaa vituttanu. No ei nyt ihan joka päivä, on ollu pari ihan kivaa koulupäivää vaik koulun jälkee oonki ollu ku perseeseen ammuttu karhu. Ja koko ton kamalan viikon mä ootin viikonloppua. Et pääsen kotii olemaan ihan rauhassa, juomaan kahvia ja kattomaan telkkaria äitin kanssa. Mut ei, ku tääl on taas jotku vitun bileet. Joten se siitä rauhallisesta viikonlopusta. Vituttaa.

No mut toivottavasti ensviikonloppu on jotain erilaista. Jonnen kanssa suunniteltiin, et ollaan ensviikonloppuna täällä, tehään hyvää ruokaa ja vietetään laatuaikaa kahestaan (ihana poikaystäväni on suunnitellut jotain romanttista <3) Tosin sillonki koeviikko painaa päälle...

Ja sit joo, myönnän, laihdutus ei jäänyt siihen viiteenkymmeneen. Se on kans yks ahdistusta aiheuttava tekijä tällä hetkellä. Lisäks vituttaa kun kaikki suunnittelee koulunretkiä mille en kuitenkaa pääse mukaan ku ei oo rahaa. Eilen oltiin kuvisryhmän kanssa Helsingissä. Koululta ei saanu eväitä, joten vitutti syyä vaa banaania ku muut vetää 8 euron aterioita. Mikäs muu vois viel vituttaa? No se koeviikko!... maanantaista lauantaihin jee!!  

Viel 5 viikkoa ja sit alkaa joululoma... Oon kyl joo loman tarpeessa. Eli viel 5 niinitie viikkoa, sitten loma ja loman jälkee äiti varmaa lopettaa kakkostyön ja voin varmaa olla viikolla jonkun verran kotonaki ku saan kyytejä <3 Kylhän ne niinitie viikot on ihan jees mut tympii olla vaan siinä yhessä samassa huoneessa koko ajan. Ois kiva jo muuttaa yhteen ja et saatas 2 huonetta käyttöö ni vois aina vaihtaa huonetta ku toisen naama alkaa kyllästyttää. Nyt täl viikol se toinen huone ois ollu ihan sikahyvä, koska molemmat oli nii tympääntyneitä koulunkäyntii ja sit purettii sitä toisiimme siinä yhessä samassa huoneessa ku ei päästy missää vaihees olemaa ihan vaa rauhassa yksin. Tässä taas tuli todistettua sitä kuinka parisuhde ei toimi jos on koko ajan yhdessä. Me oltiin koko viikko samassa huoneessa eikä juuri muuta ku tapeltu. Jos taas ois koko kämppä käytössä ni toinen vois olla toises ja toinen toises huonees ni ei tulis nii paljoa tappeluita.