Tosiaan joo tuun varmaa seuraavat 6 viikkoa viettämään pelkästään näiden parissa. Tänään alko uus jakso koulussa ja vapaa-aika tuntuu supistuneen siihen salkkareitten jälkeiseen aikaan ennen nukkumaan menoa. Joka aamu kahdeksaan kouluun ja joka päivä paitsi perjantaina istuksin siellä neljään asti. Niin perjantaina poikkeuksellisesti puoli kolmeen. Koulusta tultua opiskelua. Sitten lenkille ja syömään. Sitten taas opiskelua. Sitten salkkaritauko ja jeah kauan odotettu vapaa-aika kunnes nukahtaa. Täs jaksos on vielä psykologia ja biologia mihin haluaisin panostaa täysillä mut harmi et aika on niin rajallinen =( 

No se siitä kouluangstista. Viikonloppuna aattelin kuitenkin ottaa rennommin ja viettää kahdenkeskistä aikaa kullan kanssa ja ehkä myöskin ystävämme karhu tulee kuvioihin. Lauantaina ois viel meijän riparin ensimmäinen solu ja pitäs sinnekki eksyä.

Mitä siihen luottamuspulaan tulee mikä viime viikonloppuna tuli esiin, niin nyt on menny jo paljon paremmin. Tietenki asia tulee aina uudestaan ja uudestaan puheeks mut ei se enää ahdista nii paljoa. Toisaalta tieto lisää tuskaa ja tiedottomuus suojelee asioilta mitä ei ehkä halua kuulla, joten miks ees haluaisin tietää mitä mun selän takana tapahtuu? Ehkä just siks koska oon vaan niin helvetin utelias ja mustasukkanen ja tietoinen siitä että mulla on oikeus tietää.