Taas on yks viikonloppu nopeesti mennyt ohi. Oli kova kurpitsaprojekti. Otettiin kasvihuoneesta ulos kauan odotettu kurpitsa joka oli mukavan kokonen =) Minä tyhjensin sen, Jonne teki siitä lyhdyn, äiti kurpitsahilloa ja iskä teki lyhdylle savupiipun.Sit leivottii kurpitsapiirakkaa ja hyvää oli! Eikä kaduttanu yhtää olla kotona kattomassa toystoria sillä aikaa ku muut hillu lahessa taiteiden yössä.

 





Huomasin eilen että massua on alkanu kerääntymää vähän enemmänki (onneks jotku ihmiset osaa sanoa asiat suoraan) ja aattelin et vois laihduttaa sen 5-6 kiloa. En kyl yleensä oo ollu minkää laihdutuksen kannalla mut tympii kun uudet vaatteet näyttää tyhmiltä jos maha pömpöttää. Eli 56,3kg -> 50kg olis ihan kiva saavutus. Urheileminen voi muutenki olla ihan hyväks ku kunto on vähä rapistunu kesän aikana :D Ja vois vaik ruveta juomaa tehovettä normi energiajuomien sijaa.

Mut asiasta kukkaruukkuu, katotaa tänää Jonnen kaa uusin twilight. Pitäs ruveta varmaa lisäilee tänne enemmän kuvia ja muokata vähän tota ulkoasua kun on ruvennu kyllästyttää.