Viikonloppu! Loma! BILEET!

Eilen oli kyl joo kovat bileet kun vietettii niinitiellä Jonnen, Juhan ja Akin synttäreitä. Ja löysin muute itelleni aivan täydellisen juoman: Olvin kulta lonkero <3 Maistuu ihan energiajuomalta (eli hyvältä), ei tuu ees mikää kovin paha olo ja nousee vielä kivasti päähän. Jotenka eilinen meni siis erittäin hyvissä tunnelmissa koko illan enkä edes oksentanu =) Tänää uusiks! Ja voin viel pistää sen piiloo energiajuomapulloon eikä kukaa huomaa ees hajun perusteella mitää. Muah. (Miksköhä vitus ees yritän juoda salaa?)

Ja sitten muita lomajuttuja: EN MEINANNU OPISKELLA TIPPAAKAA. Tai no ehkä jossai vaihees jos tulee tylsää. Mut näillä näkymin ei tuu olee tylsää. Jonne lähtee huomen himaa ku sil on ajotunteja viikolla mut torstaina the LEFFA ilta ja perjantaina Helsinkiin energiajuoma ostoksille <3 Lauantaina luultavasti taas jotain älyvapaata.

No eipä taaskaa tullu tuotettuu mitää fiksua tännekää jee. Voisinkin tästä lähteä syömään iltapalaks salaattia. (se on terveellistä ja HYVÄÄ...) --->