Huh huh taas yks tekemisen täytteinen päivä. Tuntuu höhlältä ku miettii et miten paljon teen päivän aikana asioita kun illalla soittelen Jonnelle ja se sanoo ettei oo tehny koko päivänä juuri mitään. Tänää oon taas heränny 15 vaille 7, päässy neljältä, käyny kaupas, opiskellu, käyny lenkillä, syöny, opiskellu, kattonu salkkarit, tehny vastalihasliikkeitä. Melkeinpä sitä samaa mitä eilen ja toissapäivänäki. Onneks koht on viikonloppu ja voi taas levähtää.

Tänää kävin robin hoodis ja tein heräteostoksia: ihanat söpöt rintsikat, oma pikku puntari tulevaan kotiin ja paussikeksejä. Puntari ei vaa oikee taida toimia ku se näyttää et painan 51kg meinaa en usko et nyt ihan niin paljoa oon viel laihtunu. Paussikeksit oli hirveen pieniä verrattuna siihen minkä kokosia luulin niitten olevan =( Sitte sain siskolta taas vaatteita pari päivää sitte: punasen pitkän paidan ja sinisen ihme paidan o_O Joo sininen ihmepaita onki tosi tarkasti kuvailtu. Kuukaus sitte sain siskolta farkut joihin en kuitenkaa mahtunu. Nyt mahdun, kiitos lenkkeilyn <3

Siinä vähän lenkkeilymaisemia. Kuten näkyy: ei katulamppuja. Ei hirveesti huvita enää salkkareitten jälkee lähtee tonne juoksee... Jotenka sain aivan loistavan idean (taas kerran) ja rupeen harrastaa sählyä! Joo tiedän tosi naisellinen laji ja pallopelit ei sovi mulle, mut siitä voi tulla kivaaki. Koin liikkatunnilla semmosen herätyksen, et hei täähän on oikeesti kivaa ku jaksaa tehäkki jotai.

Mut joo meikä menee taas ah niin ihanien opiskelujen pariin ennen ku alkaa olee pikkutyttöjen nukkumaanmenoaika.