Eli olin siis Ruuhijärvellä. Keskellä ei mitään... Ja oli muuten aika kivaa. Ihan ku ois lomalla ollu. Kelkkamäessä tuli oltua vähän enemmän kun viimevuonna. Saatiin aikaseks jopa 2 mäkeä joita sit laskettii pariki tuntia kahtena päivänä. Ja joka päivä tietenkin nukuttiin pitkään ja illemmalla käytiin saunassa.

Eilen oli myös telkkariton ja tietokoneeton päivä siellä korvessa. Mut ei se mitää, kyllähän tekemistä riitti. Itseasiassa eilen tais olla paras päivä siellä kun oli paljon tähdellisempää tekemistä kun telkkarin tuijottaminen ja dataus. Pelattiin lautapelejä, oltiin ulkona ja juteltiin kaikennäköstä paljon enemmän. Ja ihme kyllä ei taaskaan tullu pahemmin tapeltuakaan.

Nyt on enää viikko jäljellä lomaa... Huomenna biletetään uutta vuotta, 4. päivä on pulkkabileet ja 7. päivä alkaa koulu. o.O Opiskeltua en oo saanu ollenkaa täs loman aikana. Mut päätin että loma on tarkotettu lomailuun eikä sillon opiskella.. Tämä pätee siis myös viikonloppuihin ja hiihtolomaan yms.

Kiva kun tänä uutena vuotena kuulemma poliisit tehovalvoo ettei alaikäset paukuttele K18 raketteja. Ja VANHEMMAT joutuu maksaa sakkoja jos lapsi jää kiinni ja jos lapsella ei ole suojalaseja ni sakkoja tulee vähän enemmän. Osaisko joku selittää tän rakkaalle pikkuveljelleni? ♥