Nykynen päiväkirja, siis se ihan superhyper henk.koht. lähenee loppuaan ja alotan kohta taas uuden. Tänää sit vähän kattelin noita päiväkirjoja kun niitä nyt on kasaantunu täs ni huomasin et oon kirjottanu päiväkirjoja jo 10 vuotta. Alotin ekaluokalla kirjottamaan ja kirjotan vieläkin. 12-13-vuotiaana kirjotin kaikkein ahkerimmin mut täs parin viime vuoden aikana kirjottaminen on jääny vähä vähemmälle. Välil kyl ihan hävettää lukea mitä sitä on esimerkiks ala-asteel kirjottanu mut ihan hauska kattoo et miten mielipiteet on muuttunu.

Tälleen kirjotin kun olin 7v: 

Ja tällästä tuotosta sitten 17-vuotiaana: 

Puff ja sit uppouduin lukemaa kaikkii juttuja Jonnen ja mun seurustelun alkuajoilta. Kaikkii ihania muistoja ja oli niin pienet kinaamisen aiheetki. Tapeltii ensimmäisen kerran vasta sillon ku oltii seurusteltu 3 kuukautta. Ja sit oli kaikki juustosämpyläkriisit ja kuplamuoviriidat ym. Voispa palata takas siihen aikaa... Eikä ois koskaa ollukaa mitää luottamisongelmia tai riitaa alkoholinkäytöstä tai muutakaa. Olisin mielelläni jääny ikuisesti 15-vuotiaaks siihen samaan mopokesään.

Ja sitten nykyaikaan. Viel viikko koulua ennen syyslomaa. Jonne lupas viedä mut syyslomalla hesburgeriin jos oon laihtunu siihen mennes. Nyt näyttää aika hyvältä, puuttuu enää kilo tavotteesta! Sit ku vihdoinki painan 50kg ni en aio laihduttaa enää, vaan vähennän liikunnan parii kertaa viikossa ja rupeen syömää pikkusen vapaammin, mut en kuitenkaa epäterveellisesti. En halua laihtua enempää koska en haluu kuitenkaa olla alipainonen. Koska sit ku on liian laiha voi tulla kaiken näkösiä kylmyys, hedelmällisyys, karvotus ongelma ym. Ja mä haluan joskus lapsia, enkä haluis ikinä ottaa sitä riskiä, etten niitä sais.